13 inch piros súroló ped janey made in usa

Nyomtatás
súroló ped piros janex made in usa
mop moptartó felmosó mop használt takaritógép tts vileda tennant hako nilfisk commac fiorentini wirbel fantom cleanfix vegyszerek higieniai termekek takaritogep seprogep takaritokocsi hotel kocsi szoba aszony kocsi kórházi takaritokocsi takaritógép kölcssuroló ped 3m
gls futár elöre utalással 40kg ig szállítás ide: 1.500 Ft
gls futár utánvét szállítás ide: 2.000 Ft
Alapár:1.100 Ft
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Fogyasztói ár1.397 Ft
Adó összege 297 Ft
Leírás

Az új janex padek 100%-osan  szintetikus anyagból készülnek (poliészter). Ezeknek az anyagoknak az elsődleges usa gyártás és alapanyag. Az  padek magas minőséget, versenyképes árat nyújtanak Önnek


  Az új Eco padek a következőket nyújtják

 -a termék 100%-osan  anyagból készül

- egy magas minőségű termék, versenyképes áron

- padek széles választéka, amely teljeskörű megoldást kínál minden tisztítási igényre, a polírozástól a súrolásig

Amennyiben többet szeretne megtudni az Eco padekről, kérjük, keresse fel területi képviselőinket.

 

Mi biztosítjuk, hogy csak a munkájára keljen koncentrálnia 
 

 

Blue Eco Pad 

KÉK - TISZTÍTÓ PAD
A kék tisztító pad félig nyitott szerkezetű, nem szőtt poliészter szálakból áll. Kimondottan közepes erősségű nedves súrolásra, és erős permetező tisztításra tervezve. Természetes tisztítóoldattal használjuk, hogy eltávolítsuk a régi, elszennyeződött felső réteget. Ezt a terméket használhatjuk elszennyeződött keményfelületek súrolására, mint a beton, a megfelelő tisztítószert alkalmazva. Agresszívan távolítja el a nehéz szennyeződéseket és kopásnyomokat. Ideálisan 350 1/min fordulatig terjedő géppel használható. 

 Brown Eco Pad

BARNA - BEVONAT ELTÁVOLÍTÓ
A barna pad félig nyitott szerkezetű, nem szőtt poliészter szálakból áll. Közepes erősségű bevonat eltávolításhoz lett kialakítva. Használjuk vízbázisú bevonat eltávolító szerrel, hogy felszedhessük az elhasználódott felső réteget vagy pecséteket. Ideális hagyományos elektromos padlótisztítókkal, vagy automata súrolókkal 350 1/ min fordulatig.

 Green Eco Pad

E-GREEN - SÚROLÓ PAD
Az E-Green pad félig nyitott szerkezetű, nem szőtt poliészter szálakból áll, mélytisztításhoz tervezték. Keménypadlók tisztítószeres súrolására használható. Ez a pad az erősen szennyezett felületekről könnyedén távolítja el a szennyeződést és kopásnyomokat. Ideális hagyományos elektromos padlótisztítókkal, vagy automata súrolókkal 350 1/ min fordulatig.

 Black Eco Pad

E-BLACK - BEVONAT ELTÁVOLÍTÓ PAD
Az E-Black pad félig nyitott szerkezetű, nem szőtt poliészter szálakból épül fel. Olyan ügyfeleknek alakították ki, akik sűrű, vastag pad-et igényelnek. Használjuk vízbázisú bevonat eltávolító szerrel, hogy felszedhessük az elhasználódott felső réteget vagy pecséteket. Ideális hagyományos elektromos padlótisztítókkal, vagy automata súrolókkal 350 1/ min fordulatig. 

 

 

 Red Eco Pad

PIROS - FÉNYESÍTŐ PAD
A piros pad-et könnyű feladatokhoz és fényesítéshez használjuk. Eltávolítja a kisebb piszkot és nyomokat, mialatt fényt ad a padlónak. Hagyományos elektromos padlótisztítóval, rezgő kefefejjel vagy automata súrológéppel is használhatjuk. Ideálisan 800 1/min fordulatig használható.

 Remover Eco Pad

 

NYOMELTÁVOLÍTÓ - ULTRA MAGAS SEBESSÉGŰ POLÍROZÓ PAD
A bevonat eltávolítás utáni felület karbantartáshoz gyártott ultra magas sebességű polírozó pad nem szőtt poliészter szálakból épül fel. A gyártásnak megfelelően ezt a pad-et padozatok fényességének beállítására használjuk. Ennek a padnek a speciális kialakítása lehetővé teszi, hogy hatékonyan használjuk fekete nyomok eltávolítására és visszaállítsuk a csillogást egy munkamenetben. Ideálisan 3000 1/min. fordulatig használható.

 White Eco Pad

FEHÉR - SZUPER POLÍROZÓ PAD
A fehér padlóápoló és polírozó pad nem szőtt, sűrű poliészter szálakból épül fel, amit tartós enyves ragasztó anyag köt össze. Ezt a pad-et tiszta felületek száraz, vagy finom vízpermettel történő polírozására tervezték, hogy az eljárás után magas fényű padló képét mutassa az újonnan befejezett padlón.  Hagyományos elektromos padlótisztítóval, rezgő kefefejjel vagy automata súrológéppel is használhatjuk. Ideálisan 2000 1/min fordulatig használható.

 

 

 

 

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.